Palataan vielä siihen joulukalenteriin...

Hola!

Vuosi vaihtui, raketit on ammuttu ja kuohuviinit nautittu.
Olisi aika kääntää katse kuluvaan kuukauteen, mutta...

Joulukuussa blogit ja Instagram oli täynnä kosmetiikkakalentereiden esittelyjä. Minullahan oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa kosmekalenteri, jonka tilasin netistä. Kyseessä oli LookFantastic:in kalenteri, jolla oli painoa noin 3,5kg ja hintaa postikuluineen 91€.

Koska netti oli pullollaan avattuja luukkuja kalentereista päätin tehdä niin, että kerään koko kalenterin sisällön yhteen ja esittelen teille sen tammikuussa. Lähinnä siinä mielessä, että moni ystäväni kiinnostui kalenterin sisällöstä ja kyselyitä sateli, että oliko kalenteri hankkimisen arvoinen?

Erittelin vielä tuotteet niin, että yhdessä oli meikit, ihonhoitotuotteet, vartalonhoito, hiustenhoito ja kategoria "muut". Tuotteet eivät siis ole avatussa järjestyksessä, koska halusin itsekkin nähdä, minkä kategorian tuotetta oli kalenterissa eniten. 

Mukana oli itselleni täysin tuntemattomia merkkejä, mikä olikin erittäin kiinnostavaa. Ja koska tuote setti oli niin laaja, oli mukana myös sattumoisin muutama tuote, josta olen ollut todella kiinnostunut, mutta korkea hinta on jättänyt tuotteen hyllyyn.

Mutta ei muuta kun asiaan! Tässä tulee ensimmäiset; olkaa hyvät :)


Vasemmalta:

Molton Brown Pink Pepperpod suihkugeeli
Rituals Of Sakura vartalovoide.. *Tämä tuote jäi päivittäiseen käyttööni*
Nuxe kuivaöljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille. *Tätä tuotetta olen usein mietinyt ostavani. Olen tyytyväinen kun tuote tuli kalenterista, koska se ei täysin ylittänyt odotuksiani.*


Vasemmalta:

ISOIN yllättäjä mikä kalenterista tuli; Foreo Luna, ihonpuhdistuslaite (ovh n. 35€). 
 Oikealla Foreo Day Cleanser puhdistusvoide.


Vasemmalta:

Christophe Robin Regenerating hiusnaamio.
Wella Professionals Oil Reflections shampoo.
Ojon Damage Reverse Hiusseerumi.
Redken One United Multi-Benefit Treatment hiuksiin jätettävä hoitoaine. 
*Tämä tuote jäi käyttööni*
Maroccanoil Treatment hiusöljy. *Tätä tuotetta olen joka vuosi kauneusmessuilla katsellut ja kertaakaan en ole sitä ostanut. Mutta tykästyin tuotteeseen, joten enköhän sitä lisää hanki jahka saan edes tuon pienen pullon loppuun käytettyä.*


Vasemmalta:

Monu Illuminating Primer SPF 15 meikinpohjustusvoide.
Inika Loose Mineral Blush, jauhemainen poskipuna. *Tämä kevyt ja pigmenttinen poskipuna jäi perusmeikkeihini kertaheitolla. Ihastuin koostumukseen ja sävyyn!*
Nudestix Lip and cheek pencil, vahamainen meikkikynä poskille ja huulille.
Vieressä pieni hopeinen putkilo on näyte Pur Triple Threat 24h Ripsiväri.
Illamasqua luomiväri kvartetti *Illamasquan meikit ovta olleet himotuslistalla, mutta korkea hinta on jättänyt ne hyllyyn. Näitä superpigmenttisiä luomivärejä testattuani, tiedän että uskallan ostaa jatkossa testiin muistakin sävyjä!*
Edessä makaa geelimäinen silmienrajauskynä; BellaPierre Cosmetics.


Vasemmalta:

Dermalogica Daily Microfoliant; päivittäinen kuorintapulveri kasvoille.
Pixi Glow Tonic; kevyesti kuoriva ja kirkastava kasvovesi.
Codage Masque Micro-Peeling; kuoriva hoitonaamio kasvoille.
Origins Ginzing Energy Boosting päivävoide. *Ihana kevyt fluidimainen koostumus ja virkistävä sitrustuoksu. Täydellinen herättäjä aamuisin!*
Balance Me Wonder silmänympärysvoide. *Tämä tuote hiipi anopin meikkilaukkuun ja uusi käyttäjä tykkäsi tuotteesta.*
REN yövoide. *Tätä tuotetta minulla on ollut jo aikaisemminkin. Tykkään tästä yövoiteesta.*


Vasen yläkulma:

Ardell irtoripset
Luomiväri sivellin
Ole Henriksen kasvopyyhkeet
ja
Pillow Spray eli tyynyyn suihkutettava rentouttava ja rauhoittava aromaattinen tuoksu.

Summasummarum:

Todellakin tykkäsin kalenterista! Ja tämä systeemi oli mielestäni hyvä, että keräsin tuotteet ja lajittelin ne lopuksi. Tässä suoraan näkee, että mitään tiettyä kategoriaa ei ole liiaksi kalenterissa. 

Jos tuli kaksi hiustuotetta peräkkäin niin tuli heti tunne, että nooh, ei täällä muuta olekkaan kuin hiustuotteita! Mutta yläpuolelta huomasi, että aikas tasoihin tuotteet menivät kategorioihin. 
Toivottavasti saman valmistajan kalenteri tulee uudelleen myyntiin tänä jouluna, sillä ostoskoriin se pamahtaa alta aikayksikön!

Mutta nyt, 

ihanaa keskiviikkoa teille kaikille 
ja vielä kerran;

upeaa uutta vuotta! 


Eija <3



Kommentit

  1. Olipa kyllä ihanan näköinen sisältö! Tämä kalenteri minulle ensi jouluksi ❤ nyt oli Cliniquen kalenteri, tosi kiva oli sekin, ainoastaan yksi ihan puhtaasti hutituote seassa. Mutta tuo, tahdon!!

    VastaaPoista
  2. Mari: Olen todella yllättynyt tämän kalenterin sisällöstä! Mietin myös pitkään tuota Cliniquen kalenteria, mutta koska kyseinen sarja on entuudestaan jo niin tuttu itselleni, niin ajattelin kokeilla kepillä jäätä ja ostaa tuon LookFantastic:in. Ja ostan kyllä sen myös tänä jouluna :) Mikä muuten oli se hutituote? Kiinnostaa tietää... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aromatics-tuoksu; kaikki lähipiirissä on niin voimakkaasti migreenistä kärsiviä etten saa tuota edes diilattua kenellekään. Chubby sticks-puna oli kovin kylmä lila mutta käly rakastui siihen ☺ muutoin meni kaikki käyttöön. Joko nyt tai kevään edetessä ja ihon tarpeiden muuttuessa viimeistään.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit