S U P E R !

Hellou kaikille!

Taas tuli tahaton viikon postaustauko. Ihanaa istua kera suklaapatukan alas ja alkaa taas näpyttämään :)

Uusi vuosi on vierähtänyt uusien kuvioiden kanssa käyntiin. Uusi duuni vie tietty nyt paljon aikaa. Paljon uutta asiaa on tullut sisäistettyä kolmessa viikossa. 
Meikkien saralla on nyt ollut huomattavasti hiljaisempaa, mulla on ollut tällä kertaa ennätysmäärä uusia ihonhoitoon liittyviä tuotteita testissä. 
Tietysti kun hoidan Suomen päässä itselleni uutta ihonhoitosarjaa, niin innostus kokeilla koko sarja on suuri! Ja olenkin sieltä löytänyt itselleni ihania lemppareita mm. uudet putsarit, joista ajattelin postausta näpytellä :)

mutta NYT katsokaas näitä ihanuuksia... :)Jatketaan esittelyjä näillä Colorpop:in tuotteilla. Huulipunat jotka viimeksi esittelin ovat todella ahkerassa käytössä itselläni. Ihastuin kyllä niihin ikihyviksi ja ajattelin muutaman tumman sävyn tilata vielä käyttööni.

Mutta näihin luomiväreihin. 

Hintaa yhdellä napilla on 5$. Jokainen luomiväri on pakattu pieneen valkoiseen pahvipakettiin ja itse luomiväri on valkoisessa pyöreässä kierrekannellisessa rasiassa.
Yksi asia mihin kiinnitin heti huomiota:

luomivärin paino on 2,1g! Se on siis oikeasti todella vähän. Jos jostain hyvää tästä asiasta yrittää kaivaa, niin ainakin suurella todennäköisyydellä nämä voi saada jopa käytettyä loppuun jossain vaiheessa :)

Jos nyt heitän nopeasti jonkun verrattavan; esim. Make Up Geek:in luomivärit ovat n. 4,5g painavia ja maksavat joko saman verran tai pari euroa enemmän.


Mutta heti kun swatsasin nämä ihanuudet kädelle, ILMAN pohjustajaa, tajusin miksi rakastuin näihin:

katsokaa mikä kimallus! 

Upeat swatsit, hyvä pigmentti ja mikä levittävyys!
Tämä koostumus tulee kyllä yllättämään monet. Kyseessä ei ole vaahtokoostumus, ei puuterimainen vaan kuvailisin sitä lähinnä kermainen, pehmeä hieman voidemainen koostumus.

En siis levittänyt näitä värejä lainkaan luomivärisiveltimellä, sillä sormella levitettäessä saa kaikista parhaimman lopputuloksen. Näillä väreillä loihtii todella nopean ja näyttävän meikin!

Vasemmalta sävyt:
SUMMER LOVIN
SEQUIN
DANCE PARTY
AMAZETuo tumma sävy kevyellä kultaisella twistillä on mun ehdoton lemppari!
DANCE PARTY, pistäkää nimi muistiin ;)

Take Care,

Eija 


Kommentit

Suositut tekstit