Minnie Makeup!

Hola!

Halusin tehdä vielä yhden meikin, joka olisi jotenkin joulua koskettava...mutta...
ei tainnut taas olla MITENKÄÄN jouluaiheinen, koska vanhoja kuvia selaillessani törmäsin aikaisemmin tekemääni Minni -meikkiin. Siitä innostuneena:

kaivoin kaapista keväällä Tukholman Sephorasta ostamani jättipaletin, joka sisältää melkein 70 luomiväriä! Hintaa tuolla paletilla oli alennuksessa n. 25€, joten sen kotiuttamatta jättäminen oli silkka vaikeus. Ostimme ystäväni kanssa molemmat nuo paletit ja täytyy kyllä todeta, että luomivärit ovat olleet hintansa väärti. Ehkä keväällä voisi tehdä vielä "perinteisen" Tukholman reissun ja käydä katsastamassa Sephoran ihastuttava meikkivalikoima! :)

Olenkin aikaisemmin jo kertonut, että irtisanouduin edellisestä työpaikastani ja olen allekirjoittanut uuden sopparin. Aloitan uudessa työssäni 2.1 ja jatkan kyllä kauneudenhoitoalalla. Mutta hoitotyöt kauneushoitolassa jäävät nyt taakse. Olen todella paljon nauttinut kosmetologin työstä hoitolassa, mutta siirryn nyt yhden askeleen eteenpäin ja teen jatkossa enemmän koulutus- ja myyntityötä. Odotan todella innoissani alkavaa vuotta, koska elämässämme alkaa taas uusi vaihe. Siirryn takaisin työelämään ja pienin poikani aloittaa päiväkodin. Mieheni saa puuhastella päivät rauhassa, kun eukko siirtyy pois jaloista :) 

Blogini jatkaa ihan normaalisti, pyrin päivittämään blogia 2-3 kertaa viikossa. Katsotaan miten 
työ-perhe-harrastukset-lasten harrastukset-blogi-koti -yhdistelmä sujuu! :) En kyllä ole mitään turhia paineita ottanut työhön siirtymisestä, ehkä se johtunee siitä, että olen jo odottanut tovin työelämään paluuta. Kaikki kunnioitus kotiäideille, ei musta sellaista leivota :)

Kaipaan sosiaalista työelämää ja rakastan kauneudenhoitoalaa, joten siirtymä töihin on enemmän kuin toivottu. On ollut ihanaa saada olla molempien lasten kanssa tämä puolitoista vuotta kotona, mutta aika aikaa kutakin. Etten nyt tässä ala sen enempää herkistelemään, jatketaan meikkikuvilla :) 


Pohja: Isadora Nude sensational Fluid Foundation sävy 10

Peiteaine: Urban Decay Naked Skin Weightless Concealer sävy Light Neutral

Kulmakarvat: Anastasia Beverlyhills Dip Brow; Chocolate

Silmät: Luomivärit Sephora paletti: Colour Wonderland

Silmienrajaus: Kat Von D InkLiner; Trooper

Ripsiväri: Oriflame The One; 5in1 Wonder Lash Mascara Bold Intensity

Huulet: Flormar Long Wearing huulikiilto; Ibiza Lights

Poskipuna: Inika; Blooming Nude 
SE ON SITTEN PIAN TÄÄLLÄ!
JOULU TULEE! :)

Eija

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit