Flormar

Moikka moi!

Joulunpyhät hiipi taakse ja on aika aloittaa normaali arjen aherrus.

Joulu oli hyvinkin rauhallinen meidän perheessä, syötiin, saunottiin, laulettiin, availtiin lahjoja  ja leikkittiin lasten kanssa pukin tuomilla uusilla leluilla :)

Mutta palataan nyt blogin pieneltä tauolta ja tykitetään heti isosti meikkejä peliin;
uutta kosmetiikka esittelyssä olkaa hyvät!


Itselleni entuudestaan täysin tuntematon Turkkilainen kosmetiikkasarja Flormar on rantautunut Suomeen. Sain PR-tuotteita ison kasan suoraan kotiini kannettuna testiin.
 Tämä sarja on siis tullut Suomen markinoille syksyllä 2016 ja heidän ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa kauppa sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa.

 Toiveena ja tarkoituksena on tottakai laajentaa Suomeen muitakin myymälöitä, mutta hyvänä plussana on pakko todeta, että heillä on jo nettikauppa auki osoitteessa flormar.fi, joten tuotteiden saatavuus ei sijoitu ainoastaa Itäkeskukseen.
 Vielä nettikaupasta ei kaikkia tuotteita löydy, mutta nettikauppakin on aukaistu vasta pari viikkoa sitten.

Koska tuotteet olen läpi testannut, niin poimin tähän postaukseen kaikki ne helmet, joista todella sarjassa tykkäsin! Ja mikäs sen parempaa; hinta-laatusuhde on enemmän kuin hyvin hallussa näiden tuotteiden osalta.

Aloitetaan tästä ihanasta valovoiteesta eli Primer Highl Double Radiance; hehkua tuova valovoide. 
Yläpuolella tuote on kuvassa keskellä ja alapuolella se on kämmenelle swatsattuna.
Lisää joko kasvoille voiteen jälkeen tai sekoita pieni tippa meikkivoiteen joukkoon. Halutessasi saat voimakkaan hehkun, kun lisäät tätä tuotetta suoraan meikkivoiteen päälle, poskipäille, kulmaluulle ja nenän selkään.

Täydellinen lisähehku iholle! ERITTÄIN riittoisa tuote, sillä yksi tippa riittää tuomaan uskomattoman kauniin, lämpöisen hehkun iholle.
Hinta 14,95€Sitten. Syvä, syvä hiljaisuus. Tämä mustahopea luomiväri pysäytti mut. Siis katsokaa tuota intensiivistä sävyä!


Vasemmalle swatsasin suoraan napista kuivalla siveltimellä. MUTTA. 
Näitä Diamonds Terracotta luomivärejä käytetään kostealla siveltimellä! JA katsokaa tuota sävyä! Täydellinen musta, upealla hohdolla! Tällä sävyllä on pakko tehdä uuden vuoden meikki :)
Oikealla puolella on siis veteen kastetulla siveltimellä tehty swatsaus.
Sävy D02 
Hinta 6,95€


Swatsattuina huulikiilto Long Wearing Lip Gloss (vasemmalla) hinta 7,95€.

Käytin muuten tuota kyseistä huulikiiltoa tässä meikissä:Oikealla ylhäällä huulipuna Long Wearing Lipstick sävy L12, joka on muuten upea arkisävy huulilla.

Keskellä huulipuna sävy L18, tämä niille, jotka etsivät täydellistä punaista sävyä huulille.

Ja alhaalla UPEA L15, täyteläinen viininpunainen sävy. 

Huulipunat ovat kosteuttavia ja pysyvät huulilla hyvin. Ja huomaa huulipunien loistava pigmentti! 

Huulipunan hinta 7,95€/kpl


Tämän yllä olevan luomiväri kvartetin sävyt sopivat vihreäsilmäiselle hyvin. Kevyesti kanervaan taittavat sävyt tuovat silmien vihreyttä hyvin esille. Luomivärit ovat hyvin levittyviä ja kermaisia koostumukseltaan. Erittäin helppo häivyttää toisiinsa kevyen koostumuksensa ansiosta. 

Hinta 7,95€ (sävy 402)
Saatavilla useissa eri sävyissä.

Alapuolella kuvassa luomivärit swatsattuina kämmenelle ilman pohjustustuotetta. JA PRIMERIT! Siis nämä ovat todella tämän sarjan helmiä! 

Yläpuolella oleva Lip Primer varmistaa huulimeikille pitkäkestoisen lopputuloksen. Ja mistä plussaa: tämä tuote EI kuivata huulia! Tuotteessa pehmeä, leveä aplikaattori, jonka avulla pohjustajan levittäminen on helppoa. Levitä huulille ennen huulimeikkiä. Anna hieman kuivahtaa ja lisää päälle huulipuna tai huulikiilto. Varsinkin huulipunan kanssa tämä pohjustaja on hyvä, koska se tasoittaa huulten pieniä juonteita ja pitää värin tasaisena huulilla.
Hinta 9,95€

Ripsiväreille on monilla sarjoilla myynnissä alumeikki, eli valkoinen ripsiväri, joka laitetaan ripsille ENNEN varsinaista värillistä ripsiväriä. Levitä, anna hieman kuivua ja lisää ripsiväri normaaliin tapaan ripsille. Nauti pidemmistä ripsistä välittämästi :)
Hinta 9,95€

Kukas muu innostui näistä meikeistä? :)

Eija 

***Tuoteet saatu blogin kautta***

Kommentit

  1. Mahtavaa, että näitä saa myös Suomesta!
    Mulla on Flormarin mattahuulipuna käytössä kun punan tarvii PYSYÄ. Vähän se kuivattaa, mutta huulirasvaa kun on alla niin hyvin menee. 😊

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit