Kesätuoksuna Pioni

Hola!

Tässä postauksessa esittelen blogissa jo aijemmin tutuksi tulleen L'Occitanen tuotteita.

Sain kutsun L'Occitanen PR-tilaisuuteen Helsinkiin huhtikuussa. Tilaisuudessa esiteltiin kyseisen sarjan uutuuslinja Pioni sekä yrityksen vastaremontoitu kivijalkamyymälä Helsingin ytimessä Mannerheimintiellä.Uudet, isommat tilat olivat mielestäni rakennettu erittäin toimiviksi. Mukavat uutuudet liikkeessä on pienet pesualtaat, jolloin asiakas voi yhdessä myyjän kanssa kokeilla erilaisia tuotteita. Itse tiedän kokemuksesta, että kun paljon tuotteita esim. käsivoiteita tuoksuttelee ja kokeilee on mukava pestä jossain välissä kädet. Saati kokeilla ennen ostoa esim. kuorintatuotteita.


Aasinsillalla kyseisen yrityksen henkilökuntaan. Yrityksessä toimii työntekijöinä myös kosmetologeja, joka tietysti lisää ammattivahvuutta, kun mietitään kosmetiikanmyyntiä, raaka-aineita tuotteissa ja esittelyä. Juttelin illan aikana henkilökunnan kanssa ja täytyy kyllä erikseen mainita, että kyseisen liikkeen henkilökunta ovat erittäin ammattitaitoisia ja miellyttäviä. Kyllä te tiedätte kuinka paljon hyvä palvelu madaltaa ostokynnystä... ;)
Saimme Pioni -linjasta mukaamme pr-näytteinä puhdistusgeelin, kasvoveden, 24h-voiteen, sävyttävän huulivoiteen ja käsivoiteen.

Olen käyttänyt kyseistä linjaa nyt aktiivisesti kuukauden ajan. Aloitetaan purkamaan vyyhti puhdistusgeelistä.

 Kuulen usein asiakkaiden toivovan geelin jättävän ihon "narskuvan puhtaaksi". Siis niin puhtaaksi, että ammattikielellä olet poistanut ihonpintaa suojaavan hydrolipidikalvon. Siinä kohtaa, kun puhdistustuote jättää ihon kiristäväksi, ollaan jo auttamatta menty väärään suuntaan. Ihon pitäisi olla puhdistuksen jälkeen puhdas, meikitön (jos rasvaliukoista meikkiä on ihonpinnalla) ja ihon tulisi tuntua joustavalta, ei kiristävältä. Tässä geelissä ohjeistuksena oli käyttää geeli ensin pumpulivanuihin ja niiden kanssa käydä kasvot ja kaula kauttaaltaan läpi. Kokeilin tätä suositusta, mutta koin sen täysin turhaksi. Miksi tuhlata vanua puhdistukseen, kun sillä ei ole mitään järkevää funktiota puhdistuksen lisänä? Aluksi mietin, että kyllä se tuntuu pehmeältä, mutta vanujen kanssa läträäminen oli mielestäni hidasta. Geeli tuoksuu pionilta ja väritöngeeli levittyy kermaisen pehmeästi iholla. Poistaa kerralla silmä- ja huulimeikin. Pesun jälkeen ihoni oli pehmeä, ei kiristävä, mutta puhdas! Iso suositus tälle puhdistusgeelille. Riittoisa.
(200ml, 20€)

Kasvovesi tuoksuu hieman voimmakkaammin kukkasilta, oikein mukavasti herättävä tuoksu aamuisin. Viimeistelee ihon ennen voiteen levittämistä. Yksi todella iso miinus tulee tuotteen sisältävästä alkoholista. Alkoholia käytetään tuotteissa kuivattavana raaka-aineena, jolloin saadaan voimakkaasti puhdistava tunne iholle ja ihohuokosia supistettua. Riippuen alkoholin tarkoituksessa tuotteessa, voidaan sitä myös käyttää säilöntäaineena. Pitkällä käytällä alkoholi on tuotteissa erittäin huono miinus, koska sillä tosiaan on niin voimakas kuivattava vaikutus.
(200ml, 18,50€)

Mitäs se voide? 

Kyseisessä voiteessa on käytetty Pioni-uutetta, jolla on ihoa kirkastava vaikutus. Tuote lupaa myös pienentää ihohuokosia ja vähentää epäpuhtauksien syntymistä. Paljon kosteuttavia ainesosia sisältävä voide sopii käytettäväksi sekä päivä- että yövoiteena. Huomasin ihon olevan selvästi kimmoisampi eli tuote todella kosteuttaa pintakuivaa ihoani hienosti. Ihohuokoset? Nää. En huomannut selkeätä muutosta, MUTTA! Jos kärsit jatkuvalla syötöllä puskevista mustapäistä, niin puhdistusgeeli ja tämä voide todella toimii! Huomasin että mustapäät t-alueella väheni huomattavasti. Kaunis lasipurkki on plussaa, mutta samalla inhoan lasipurkkeja, koska olen niin monta kertaa möhlinyt ja tiputtanut lasipurkin vessan lattialle.
 Toi äskönen lause oli nyt ihan samanlainen kun finaalipelissä: 
Kampitus --> Jäähy +Jäähy sukeltamisesta :) Ne jotka kattoivat lätkänfinaalipelin, tietää varmaan mitä tarkoitin :) Ensin olen iloinen lasipurkeista, mutta sitten en.
 Vaan nainen voi samassa lauseessa kumota itsensä :)

Ja asiaan: Yhteenvetona voin lämpimästi suositella tätä voidetta! 
(50ml, 39,50€)


Vielä esittelyssä sävyttävä huulivoide.
AURINKOSUOJAKERTOIMELLA!

Tämä tuote on täysi kymppi. 
Ensinnäkin: tämä voide sisältää suojakertoimen (SPF) 25.
Olen pikkuhiljaa alkanut vaihtamaan voiteeni niihin, jotka suojaavat auringon haitallisilta säteiltä. Monet suojakertoimen sisältävät huulivoiteet ovat todella kuivattavia, joten taas oli peikko odottamassa nurkan takana, kun aloitin tätä kokeilemaan. Mutta kappas! Ei kuivata. Ja tuo sävy! Niin intensiivinen ja pysyy huulilla kiitettävästi :)


Jos vielä kaivan jonkun extran, niin se on tämä hylsyn innovaatio. Metallinen hylsy on muuten todella hauska luksuslisä huulivoiteessa. Ja katsokaas mekanismi: kierretään kiinni! Jep. Ei avaudu laukussa ja kerää kaikkia pikkuroskia sisäänsä, niinkuin jotkut mun huulirasvat ovat tehneet. 
(n. 18€)

Tässä esiteltynä Pioni -linjan testissä olleet tuotteet. Nyt jos mietit valmistujaisiin lahjaa, niin tässä olisi oiva tapa ilahduttaa koulunsa päättävää. Itse ainakin tykkäisin, jos saisin luksus kosmetiikkaa lahjaksi :)

Onko L'Occitane tuttujuttu lukijoille? Kokemuksia?

Eija


Kommentit

  1. Kuinkas sattuikaan! Just mietin iltapesulla, että uuden putsarin aika alkaa olla. Nyt tiedän minkä hankin! 😊
    Kuin myös tuo voide houkutteli, ja on kohta ajankohtainen hankinta. Täytyypä työpaikalla käydä kurkkaamassa, josko Pioni-linja olisi meillekin tullut. 😄

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit