Vuoden viimeinen Boxi!

Heiiiii ja pahoittelut kärkeen, että blogissa tulee nyt vasta Livbox esittely.

 Viikot vierii ja joulu lähestyy, vielä on muutamia tontun toimia hoitamatta :)
Mutta kyllä se siitä! Itsehän en paljoakaan joulusta stressaa, vaikka olen joulua rakastava ihminen. Ehkä se on just siinä se juju, että antaa vaan joululaulujen kajahtaa ja ne mitä ehdittiin tehdä niin hyvä niin. Ne mitä unohtui, niitä ei kukaan ensi vuonna muista ;)

Lasteni kanssa leivottiin viikonloppuna piparkakkujuna ja osa joululaatikoista jo pakkaseen odottamaan. Tai siis isompi poikani osallistui aktiivisesti piparkakkujen koristeluun, pieni istui lattialla ehkä vähän liian kiree tonttulakki päässä ja ähisi, kun ei vielä päässyt konttausasennossa karkuun joululauluja :)

Ja sitten asiaan.


Joulukuun Livbox saapui viime viikolla. Odotus oli kova, sillä latasin kaikki, koko vuoden, odotukset tähän boxiin. 

Kannattiko?

Voit itse arvioida :)

Olen nyt niin hävelillä
joulufiiliksellä, että ei täältä nyt negatiivista mielipidettä irtoa. Mietin vuotta taaksepäin ja ajattelin, että onko kannattanut tilata koko vuosi boxia?
Mielestäni on. Siellä on paljon tuotteita, joita en olisi koskaan ostanut itse kaupasta. On ollut äärimmäisen mukavaa testata uusia merkkejä, meikkejä, luonnonkosmetiikkaa, selektiivistä yms. Ja välillä olen jopa mennyt ostamaan tykkäämästäni tuotteesta täysikokoisen purkin kaupasta. 

Kyllä. Aijon jatkossakin maksaa Livboxista ja suosittelen sitä myös Teille rakkaat lukijat lämpimästi. On ihanaa saada kerran kuukaudessa laatikko, joka sisältää yllätysmäärän yllätyskosmetiikkaa :)

Nyt esittelyyn joulukuun boxi kuvienkera.
Vasemmalta aloitetaan.

Natusan 24 hour Moisture, käsivoide, tuote täysikokoinen.

Cutrin Bio+ Clear Shampoo, näytekoko.

Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous, suihkusaippua, näytekoko. 

Avéne anti-wrinkle emulsion, yövoide, näytekoko.

 
Colgate Max White One, hammastahna, täysikokoinen.

 
 Yllätyslahjana oli Iberolta hiusvalkki. Itselläni on ollut pari vuotta käytössä tämmöinen, sen avulla saa nopeasti tehtyä kauniin nutturan hiuksiin. Nopea apu aamuihin, kun ei oikeen mitään muuta keksi hiuksiin :)
Osa oli saanut Iberolta yllärinä hiusharjan.


Tässä oma ns. TOP3!

Palmoliven kevyesti kuoriva suihkugeeli, joka tuoksuu niiiin kesältä ettei mikään muu ikinä! Sisältää mm. karhunvatukkaa, bourbon-vaniljaa ja pitaiyaa.

Keskellä Boxin tilaajien kauan toivoma luonnonkosmetiikka tuote. Mukaan oli pakattu Laveran huulikiilto. Tämä kiilto jäi heti arkikäyttöön. Levittyy pehmeästi, kermainen koostumus ja huulikiilloksi hyvä pigmentti. Ainoa miinus on mielestäni hinta, tuote maksaa n. 15,20€. Oma ns. kipukynnys huulikiiltojen hinnoissa menee kympissä.

Ja sitten herkkuja! Hmm...käsintehtyä raaka-suklaata Cocovilta. Makuna appelsiini. Tykkäsin tästä suklaasta todella paljon!

Mitäs lukijat?
Onko tilaajat olleet vuoden aikana tyytyväisiä Boxeihin?
Tuliko uusia tilaajia?

Kommentteja kehiin, kiitos! :)

Eija
 

Kommentit

Suositut tekstit