Sateinen heinäkuu, onneksi saapui LIVBOX! :)

Takana on YKSI tämän kesän viikonlopuista, jota voi kutsua kesäksi. Taas sataa vettä, mutta onneksi harmautta tuli piristämään LivBox!

"Inspiroidutaan luonnosta" oli otsikko. Hmm...olin aivan varma, että boxissa on meikinpoistotuote, käsivoide, suihkugeeli ja huulikiilto.


Yksi oikein! Vähän kuin mun jokaviikkoisessa lotossa! ;)
Boxissa oli meikinpoistotuote. Katotaas loputkin:


Vasemmalla on se puhdistusgeeli. Neutrogena puhdistusvaahto epäpuhtaalle ja stressaantuneelle iholle. Tämä tuote on täysikokoinen. Kokeiluun menee, koska olen niiiiiin skeptinen puhdistusvaahtoihin. 

Klorane kuivashampoo. Tämä merkki ei ole entuudestaan tuttu. Saatavuus: apteekit. Ne kenelle kuivashampoot eivät ole entuudestaan tuttuja, niin voin kyllä lämmöllä suositella! Itselläni päänahka rasvoittuu helposti, joten pidennän pesukertojen väliä kuivashampoolla. Tämä siis poistaa hiuspohjasta lian ja liiallisen rasvan ilman vesipesua. Suihkutus suoraan hiuspohjaan. Kyseinen tuote sisältää hiuksia vahvistavaa kaurauutetta. 

Lumenelta oli uutuus tuote, virkistävä jalkavoide. Tuoksu on voimakas, tuli heti mieleen joku lihaksia lämmittävä voide...pikainen vilkaisu raaka-ainelistaan...kamferi ja mentholi. Toinen lämmittää ja toinen viilentää :) Tässä tapauksessa luulen, että mentholi tekee raikkaan tuoksun jaloille ja kamferi parantaa mikroverenkiertoa.

Ja sitten Shampoo ja hoitoaine Schwarzkopf Professional. Essensity-hiustenhoitosarja sisältää puhtaita ja luonnollisia uutteita, ei lainkaan keinotekoisia hajusteita, silikoneja, parafiini- tai mineraaliöljyjä. Sopii värjätyille hiuksille. Saatavuus: Parturi-kampaamot.

La Roche-Posay apteekkisarjalta raikas ja geelimäinen vartaloemulsio. Tuoksu on todella raikas, mutta omalle iholleni voide on HYVIN kevyt. Ihanteellinen niille, jotka haluavat rasvata ihoa, mutta eivät jaksa odottaa sen kuivumista ja pelkäävät voiteesta jäävän tahmainen olo. Tämä fluidi imeytyy nopeasti. 

Bonuksena boxissa oli HULA "Honey, I'm nuts about you" -välipala. Se oli HYVÄÄ! Ja nyt täytyy tunnustaa, että avasin boxin ja aloin syömään patukkaa. Katselin tuotteita ja aloin asettelemaan niitä kuvattaviksi, kunnes tajusin, että olen melkein kokonaan syönyt patukan ja kuvakin on vielä ottamatta! Patukka siis feikattu kuvaan mukaan :D Hyvä minä!

Sitten valitsin 3 omaa lempparia laatikosta:
 Kyllä se on nyt tämä kolmikko. Puhdistusgeeli, jalkavoide ja kevyt kosteusvoide. Testataan!
 
Mutta yhteenveto koko boxista:

TYKKÄSIN boxista! Meikkejä ei tällä kertaa ollut, mutta se ei haitannut. Tuotteet olivat hyvin valikoituja ja kaikki sopivat luonto teemaan. 

Tämän kuun jokaisesta myydystä LivBoxista lahjoitettiin 0,50€ hyväntekeväisyyteen. Kohteeksi valittiin Suomen luonnonsuojeluliitto ja saimaannorpan suojelu. 

Nyt, ruusuja? Risuja? Mitä mieltä Boxista?

EijaKommentit

Suositut tekstit