Lukijatoive: Kasvojen puhdistustuotteet

Lukijan toiveena oli kasvojen puhdistustuotteet. Heti alkuun täytyy sanoa, että aihe on laaja, joten teen käsittelyn nyt omista puhdistustuotteistani. Kaupat on pullollaan ihonhoitotuotteita ja ensimmäisenä Sinun täytyy tietää oma ihotyyppisi, jotta voit ostaa oikeanlaiset puhdistustuotteet.

Eritellään lyhyesti, minkälaisia puhdistustuotteita on olemassa:

Puhdistusmaito: kevyt, maitomainen koostumus. Sopii normaalille/herkälle iholle.
Puhdistusvoide: täyteläinen, soveltuvuus herkälle ja kuivalle iholle.
Puhdistusgeeli: geeli, joka soveltuu normaalille/sekaiholle. Sisältää usein enemmän puhdistavia ja peseviä ainesosia kuin puhdistusmaito. Pintakuivalle sekaiholle tämä tuote voi olla liian kuivattava. Sopii erinomaisesti myös ongelmaiholle.
Puhdistusvaahto: puhdistusvaahto tuntuu pehmeältä ja täyteläiseltä iholla. Puhdistaa tehokkaasti. Voi olla normaalille iholle liian kuivattava.
Puhdistuspulveri: sekoitetaan pieni määrä veden kanssa. Tarkoitettu lähinnä sekaiholle, jossa esiintyy talitukkeumia, mustapäitä ja kiiltelyä.

Puhdistusliinat: kaikki ihotyypit. En suosittele jokapäiväisessä käytössä. 
Kasvoharjat: tehostaa puhdistustuotteiden vaikutusta. Parantaa pintaverenkiertoa ja hoitavien tuotteiden imeytyvyytä ihoon. En suosittele päivittäiseen käytöön.

Itselläni on sekaiho. Käytännössä tarkoittaa sitä, että ihostani löytyy rasvoittuvia kohtia, hieman epäpuhtauksia ja poskien iho on normaali. Sekaiholla epäpuhtaudet (finnit, mustapäät) ilmaantuvat pääsääntöisesti t-alueelle. T-alue käsittää otsan, nenän, ja leuan. Talvisin ihoni voi olla pintakuiva.

Itse suosin ihoni pesussa puhdistusgeeliä ja talvisin puhdistusmaitoa. Vaikka tuotteen kyljessä lukee "Sekaiholle", niin se ei välttämättä toimi Sinun sekaiholla. Tärkeintä on löytää tuote, joka vastaa TÄLLÄ HETKELLÄ ihosi tarpeita. Ihontarpeet muuttuvat iän myötä ja tarpeet mukautuvat vuoden aikoihin. Tämän vuoksi itsellänikin on käytössä kaksi eri puhdistustuotetta, joita vaihtelen ihoni kunnon mukaan.


Nyt käytössäni on ollut ruotsalaisen kosmettiikkasarjan, estelle&thild:in puhdistusgeeli. (kuvassa näytteet päivävoiteesta ja seerumista)

Estelle & Thild on ruotsalainen ekosertifioitu, vuonna 2007 perustettu luonnonkosmetikkasarja, jonka perustaja Pernilla Rönnberg on nimennyt tyttäriensä Estellen ja Mathilden mukaan. Estelle & Thildin filosofia perustuu luonnosta saataviin kasviöljyihin yhdistettynä luonnon vitamiineihin, antioksidantteihin sekä rasvahappoihin. Sarja haluaa tarjota mahdollisimman puhtaat, laadukkaat ja tehokkaat ihonhoitotuotteet ilman synteettisiä kemikaaleja. Sarja sisältää neljä kasvovoidelinjaa erilaisiin tarpeisiin.Tämä Biocleanse puhdistusgeeli lupaa pestä hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet ihoa kuivattamatta. Puhdistusgeeli sisältää vitamiineja ja aloe veran sekä mustaseljankukan aktiivisia entsyymejä. Ihanteellinen normaalille ja sekaiholle sekä rasvoittuville ihotyypeille. Vegaaninen tuote. Pakkauskoko 150 ml, (126€/l) ovh. 18,90€

 Ruusuja:
-Ei kuivatanut ihoa
-iso pakkaus
-hyvä hinta
-pullon kaunis väri
-sertifikaatti ja vegaaninen tuote

Risuja:
-tuoksu hyvin orgaaninen
-vesimäinen, jopa hieman litkumainen koostumus

Kuinka monelle kyseinen sarja on tuttu?

Eija

Kommentit

Suositut tekstit