Varjoa ja valoa, kiitos!

Päässä soi kovaa ja korkealta Martti Servo ja Napander: "On viiiiiii-konloppu eessä taas, viikonloppu, viikonloppu, viikonloppu!" :)
No, enhän mä nyt pelkille viikonlopuille elä, mutta se nyt vaan on aika jolloin ehtii hoitaan rästiin jääneet kotityöt :) Ja näpytellä esittelyn varjostus&korostus -paletista nimeltä:

Anastasia Contour Kit

Tämä paletti oli ostolistallani varmasti yli puoli vuotta. Todella kauan, mutta osittain sen saatavuuden, osittain hintansa takia. Paletin voi tilata netistä, www.anastasia.net tai kipaista hakemaan KICKS:in meikkimyymälöistä. Omani ostin Turun Kicks:stä ja hintaa paletilla oli 79€. NO mutta kyllä harmitti! Kuinka mä seisotin tätä niin kauan kaupassa? Miten tätä ilman on pärjätty? Kaapista on tietysti löytynyt erillisiä nappeja tähän tarkoitukseen, mutta meikkipakissa paletit ovat helppoja ja käytännöllisiä.

Paletissa on 6 sävyä eri tarkoitukseeen. 3 korostus- ja 3 varjostusväriä.

Muistisääntö nro 1:

-VAALEAT SÄVYT KOROSTAVAT
-TUMMAT SÄVYT PIENENTÄVÄT/HÄIVYTTÄVÄT

Mielellään korostetaan poskipäitä, kulmaluuta ja kevyesti amorinkaarta.
Häivytellään kaksoisleukaa, kavennetaan nenää, poskia, otsaa, leukalinjaa.

Muistisääntö nro 2:

Varjostusvärin tulisi olla sen sävyinen kuin oma ihosi on varjossa! Tässä paletissa on hyvät, harmaaseen taittavat varjovärit. Oranssiin taittavat sävyt ovat suomalaisella iholla helposti tunkkaisen näköiset.Korostussävyt ylhäältä (vasemmalta oikealle):

Vanilla. Voi käyttää tummien varjostussävyjen häivytykseen/pelkästään kasvojen keskiosaan tuomaan valoa.
Banana. Keltainen sävy sopii taittamaan hieman ihon punaisuutta esim. poskilla. Itse sipaisen tätä sävyä hieman silmien alle. Kirkastaa tummaa silmänympärysihoa, toimii!
Sand. Kevyt kirkastaja kulmaluulle, amorinkaarelle ja poskipäille.

Varjostussävyt alhaalla (vasemmalta oikealle):

Java. Oma lemppari! Hyvä ohimoille ja poskien kaventamiseen.
Fawn. Nenän varjostamiseen erinomainen. Kevyempi sävy kuin siskonsa Java. Tällä saa myös luomivakoon ihanan banaanivarjostuksen!
Havana. Nimikin jo sanoo, että nyt mennään aurinkoon. Tällä hetkellä omalle iholleni liian tumma, mutta kesällä varmasti kovassa käytössä.

Summataas tämä nyt yhteen:
 
+ hyvät sävyt
+kestävä, kovakantinen paletti
+napit saa irrotettua ja tilalle voi tilata omia lempisävyjä
+puuterisävyt on helppo levittää ja häivyttää


ja jotain negatiivista:

-peili...miksi ei oo peiliä..?
-suolainen hinta.

Erikseen täytyy ostaa sivellin tätä touhua varten. Kuvassa näkyy omani, Dimora 20. Viistopää sivellin on kaikista paras, kun tehdään pitkiä varjoja kasvoilla esim. poskilinjaan. Käy myös hyvin poskipunasivellin, kunhan se ei ole liian pullea muodoltaan. Muuten linjoista ei tule tarpeeksi ohuet.

Osta, jos tunsit kolauksen sävyistä, osta jos haluat satsata laatuun :) Tämä paletti kestää myös ammattilaisen käsissä vuodenpäivät, sen verran kestäviä puuterisävyt ovat!

Nauttikaa lauantaista :)

Eija

Kommentit

Suositut tekstit