Pohjalta lähdetään!

Oon aina sanonut, että jos pohja ei ole kunnossa, niin hyväkin kulissi kaatuu :)
Startataan siis pohjameikistä tämä blogi liikkeelle. 
Pohjameikin valintaan vaikuttaa muutama seikka:

1) Ihotyyppi ja ihonkunto
2) Haluttu peittävyysaste
3) Sävyn oikea valinta! Jos kyseisestä sarjasta/merkistä ei löydy oikeaa sävyä, älä ota "tämä menee kyllä minulle kesällä kun rusketun" -sävyä! Sävyn pitää olla just eikä melkein.

Tällä hetkellä käytössäni on muutama luottotuote, jotka palaavat vuodesta toiseen meikkipakkiini. Olen ihotyypiltäni normaali/sekaiho. Tällä hetkellä ihossani ei ole näppylöitä, ainostaan ihon kiiltely on raskas piirre. Noh, antaa kiiltää, pari vuotta sitten ihoni oli tyypillinen pintakuiva sekaiho. Ihon pinnan kuivuus on vaikea, mutta ei mahdoton hoidettava.

 Ihoni kiiltelyyn käytän aina meikinpohjustustuotetta. Tällä hetkellä oma lemppari on NYX:in Angel 
Veil -pohjustaja. Ultrakevyt, voidemainen ja nopeasti imeytyvä primer, joka on itselläni jokapäiväisessä käytössä. Jos ihosi rasvoittuu eli kiiltää päivänmittaan helposti, ota käyttöön pohjustaja. Sen avulla saat meikin pysyvään paremmin. Kyseinen primer myös pienentää ihohuokosia ja juonteita. Angel Veil on tilattu Pretty.fi -verkkokaupasta. Kuvassa oikealla toinen pohjustaja/BB-voide. Kosteuttava, kevyt ja puuterin alle sopiva primer, jonka peittoaste on 2/5. Se eroaa Angel Veil primerista väripigmenttinsä vuoksi. Kyseinen BB-voide on MURAD:in. Omani olen tilannut Carpelan Cosmetics:sta.Pohjustajat: vasemmalla Angel Veil ja oikealla Murad


Käydään sitten varsinaisten peiteaineiden eli meikkivoiteiden kimppuun. Aihe on rakas, tästä voisi kirjoittaa vaikka kuinka ja monta postausta, mutta tyydyn esittelemään tällä kerralla omat suosikkini.

 

Meikkivoiteena käytän joko nestemäistä Lancômen Miracle air de teint -meikkivoidetta tai Youngblood -meikkivoidepuuteria. Molemmat ovat selektiivisen kosmetiikan hintaisia n. 50-65€. MUTTA! Rakastan. Molempia. Voi siis olla kaksi ketä rakastaa :) tai oikeastaan voi olla kolmekin, kun siihen lisätään Diorin peiteaine tummille silmänalusille. Etsin jokaisen kyseessä olevan tuotteen tilalle aina jotain uutta ja mullistavaa, mutta nämä vaan yksinkertaisesti toimivat minun iholla. Tykkään peittävästä, mutta ohuesta meikkipohjasta. Ja kyllä, sellaisen voi saada! Kevyt ja peittävä samassa veneessä. Lisätään (oikeasti loputtomaan) tätä tuotetta rakastan -listaan vielä MAC:in silmämeikinpohjustusvoide. Paletti kasassa. Ja kestää hyvin ilman korjailuja työpäivän. Ennen suosin meikkivoiteen levitystä joko sormin tai sienellä, vuosiin en ole tehnyt enää näin. Teen postuksen myöhemmin meikkisiveltimistä, mihin mitäkin käytetään jne. :)

Sitten kurkataan, että miltäs se pohjameikki näillä näyttää:

Pohjalla Angel Veil, Lancôme -meikkivoide, Youngblood -riisipuuteri, Dior -peiteaine ja kasvojen varjostukset tein Anastasia Contour Kit -varjostus&korostus paletilla. Siitä lisää myöhemmin! 

Makoisaa sunnuntaita kaikille!

Eija

Ps. Pistäkää toiveita kommenttiboxiin, jos haluatte jostain tietyistä tuotteista kuulla lisää :)


Kommentit

Suositut tekstit