Vitamiinipommi ihollesi!


C-vitamiinitiiviste on todellinen vitamiinipommi talven kuivattamalle iholle.
Rakastan käyttää asiakkaille C-vitamiinituotteita ihonhoidossa näin keväällä.
Auringonvalo lisääntyy (IHANAA!) ja ihonhoidossa alkaa pian vaihtua kevyemmät seerumit ja emulsiot päivävoiteiksi.

Esittelyssä tänään todellinen täsmätuote kasvojen iholle: 

Exuviance AF Vitamin C Serum Capsules
Hinta: riippuen jälleenmyyjästä n. 70-89€
Saatavuus mm. Salo, Kauneushoitola Me Time



Tämä tuote soveltuu täydellisesti aikuiselle iholle, jossa on selvästi jo juonteita. 
ÄLÄ käytä C-vitamiinituotteita ihollasi, jos sinulla on voimakasta couperosaa! Lehahtelevä ja kuumottava couperosa ei tykkää C-vitamiinin voimakkaasta ihoa parantavasta vaikutuksesta. Mutta pieni punoitus iholla ei ole välttämättä vielä couperosaa, näillä leveysasteilla monien ihossa on punoittavia kohtia. Tarkoitan voimakkaalla couperosalla sitä, että ihossa näkyy selvästi verisuonia ihon pinnalla ja iho on selvästi punakkuutta heloittava.

Testasin tätä myös itselleni, mutta sekaiho ei tykkää näin voimmakkaista tuotteista, sillä ihon kiiltely palasi ihoon voimakkaasti. Talintuotanto voimistuu c-vitamiini tuotteista. Aikuisella iholla talintuotanto usein vähenee, joten iho kaipaa enemmän kosteutta ja aktiiviaineita.


Aikuiselle iholle tuote on erinomainen, koska kapseleissa on aktiivisena ainesosana Aminofil -ainesosaa, joka on Exuviancen patentoitu aminohappojohannainen, joka edistää kollageenin tuotantoa ja vahvistaa ihon tukikudoksia. Tuotteella on ja oli äitini testijakson jälkeen selkeästi ihoa kiinteyttävä ja ihon tekstuuria tasoittava vaikutus.

Yksi kapseli on tarkoitettu yhteen käyttökertaan ja pakkaus sisältää 60 kapselia. Parhaimman tuloksen saa kuurimaisesti käytettynä, eli käyttää yhden purkin kokonaan loppuun ja pitää parin kuukauden tauon. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kapselia myös tarvittaessa.


 Ja huom! Voi kuulostaa hullulta huomauttaa tästä, mutta tuote EI ole suunkautta nautittava, vaan iholle levitettävä seerumi. Väännä kapselin yläosa irti, purista kämmenelle ja levitä puhdistetulle iholle.

 Yksi kapseli= yksi käyttökerta.

Levitä kapselin jälkeen ihotyyppisi mukainen yövoide tai voit halutessasi sekoittaa tiivisteen suoraan yövoiteen joukkoon.

HUOM! Suosittelen suosimaan saman merkin yövoidetta, koska raaka-aineet samoissa merkeissä tukevat täysin toisiaan. Ja ei voi koskaan tietää, miten kapseli reagoi esim. sekoitettuna johonkin toisen merkin yövoiteeseen. Raaka-aineiden sekoittaminen kun on kuitenkin puhdasta kemiaa :)


Juttelimme äitini kanssa tuotteen tuoksusta. Levittäessä kapselin sisällön iholle, tuote ja iho tuoksuu voimakkaasti sitrukselta. Me molemmat onneksi sitruksen raikkaasta tuoksusta pidämme :)
Mutta aamulla iho tuoksuu siltä kuin olisi ollut edellisenä iltana pitkään suorassa auringonvalossa ja ihosi olisi päivettynyt. Siis mitään ruskettavaa efektiä tuotteesta EI tule, mutta tuoksu iholla on aamulla ihanan kesäinen. Tuote on kuitenkin täysin hajusteeton ja parabeeniton, tuoksu tulee siis puhtaasti raaka-aineista.

Koska tuote on voimakas raaka-aineiltaan, aloita käyttö 2-3 kapselia viikossa. Ihossa voi tuntua aluksi pientä nipistelyä, se täysin normaalia. Tarkoitus on käyttää yksi kapseli aina iltaisin. 

Tällä vitamiinipommilla uuteen viikkoon <3

Eija

***Tuote saatu testiin blogin kautta***

Kommentit

Suositut tekstit