Terve iho; BION

Nyt esittelyyn tulee mun neljän vuoden blogihistorian kaikista pisimmän testijakson läpikäynyt tuotesarja!
Kyseessä on itselleni entuudestaan tuttu Bion, joka on Suomessa suuren suosion saavuttanut ammattikosmetiikkasarja.

Bion on erityisen tunnettu hoitavuudestaan aknea ja ruusufinniä vastaan. Tämän kyseisen tuotesarjan takana on paljon tutkittuja raaka-aineita sekä edistyksellistä biokemiaa; sarjan valmistetaan Yhdysvalloissa yhdessä alan parhaimpien biokemistien, farmaseuttien ja ihotautilääkäreiden yhteistyössä.

Sarjan suurin ja mielestäni tärkein filosofia on käyttää tuotteissaan 100%:sesti luonnollisia kasviuutteita. Olen usein törmännyt Bion -sarjaan ihotautilääkäreiden suosittelemana, joka kertoo mielestäni myös sen, että alamme ammattilaiset luottavat sarjan tehoon taistelussa epäpuhtauksia ja aknea vastaan.

Vaikka puhunkin nyt paljon postauksessa aknesta, niin huomioikaa myös että, minä itse käytin lähes 3 kk näitä tuotteita iholleni. Sarjalta löytyy paljon tuotteita normaalille ja kuivalle iholle, vaikka sarjan tunnettavuus on noussut kuluttajien tietoisuuteen enemmän aknen hoitojen myötä. Akne on ollut itselläni nuorempana lievänä, ammattikielellä sanottuna komedoaknena. Oli pintakuivuutta, suurentuneet huokoset, mustapäitä t-alueella ja muutamia yksittäisiä näppylöitä, En ole enää moneen vuoteen kärsinyt näppylöistä ja tämän testijakson aikana huomasin myös selkeästi muutoksia ihon rasvoittuvuudessa. Iho tuotti huomattavasti vähemmän talia kuin aikaisemmin ja meikki kesti iholla kiiltelemättä pidempään.


Sain useita tuotteita testiini Bion:lta, mutta haluan lyhyesti esitellä teille testijaksoni parhaimmiston eli TOP3 tuotteet! Aloitetaan heti pohjalta eli ihonhoidon tärkein pala; puhdistus.

Cleanser for normal skin - kosteuttava puhdistusgeeli 

Ja heti alkuun onkin myönnettävä, että sanat kosteuttava JA puhdistusgeeli tuntui samassa lauseessa todella mietteliäältä. Ainainen pelko siitä, että voiko puhdistusgeeli olla todellakin myös kosteuttava, ilman että pintakuiva iho ei tunnu meikinpoiston jälkeen rutikuivalta ja aloita puskemaan näppylöitä pintaan? Testijaksossa tämä todellakin yllätti ja yllätti jopa allekirjoittaneen niin paljon, että käytin KOKO tuotteen loppuun asti :) Ja kaikki jotka blogeja seuraavat, niin varmasti huomaa, että testiin tulee jaksoittain suhteellisen paljon tuotteita. Se jos jonkun tuotteen saa oikeasti loppuun asti käytettyä ON HYVÄ.

Puhdistusgeeli sisältää mm. vehnän aminohappoja sekä orgaanista limettiöljyä. Hieman öljyisen koostumuksen ansiosta paksu meikki lähti todella hyvin iholta ja iho tuntui puhdistuksen jälkeen edelleen pehmeältä. Plussaa annan tuotteen hyvästä, raikkaasta sitrustuoksusta.


Jos ongelmanasi on kuiva ja herkkä iho, ruusufinni tai lievä akne ja olet kyllästymiseen asti kokeillut kaikkia mahdollisia tuotteita, niin pakko vielä sanoa: KOKEILE VIELÄ TÄTÄ!

Mandelic Serum -korjaava mantelihapposeerumi

Tätä kyseistä seerumia löytyy myynnistä 8% tai 15%.

15%:sta on tarkoitettu käytettävän normaalilla tai seka/rasvoittuvalla iholla ja tuo kevyempi kuivalla herkällä iholla. Tuotetta käytetään täysin samalla tavalla kuin mitä tahansa seerumia; se levitetään puhtaalle iholle ja lopuksi lisätään vielä voide tehostamaan seerumin vaikutusta. 

Tuo kasrvasmantelista uutettu mantelihappo on todetusti erittäin tehokas epäpuhtauksille, mutta samalla hellä iholle. Tämä seerumi on suunniteltu luomaan ihon tekstuurista tasaisempi ja kirkkaampi. Ja vielä jos avaan hiukan ammattilaisen näkökulmasta tuotteen kiinnostavuutta: mantelihappo on suurimuotoinen molekyyli, joka tunkeutuu hitaammin ihon kerroksiin ja näin ollen mahdollistaa hellävaraisen, mutta tehokkaan hoidon. Tämän seerumin tavoitteena on saada iho uudistumaan ilman voimakasta/ kitkattavaa kuorintaa. Tämän vuoksi herkkäihoisen kannattaa antaa mahdollisuus tälle seerumille, ilman kitkausta, punoitus ja hankausta voi saada tehtyä hellävaraisen kuorinnan!


Seerumi on täysin nestemäistä ja käyttö on hyvä aloittaa joka toinen päivä ja jatkaa käyttöä näin kaksi viikkoa. Tämän jälkeen voit käyttää seerumia joka päivä . Vältä silmänympärysihoa!
Seerumi sisältää mm. Azelaiinihappoa, joka on antibakteerinen ja ihoa kevyesti kuoriva. Lisäksi tuotteessa on maitohappoa, joka tasapainottaa ihon pH:ta ja edistää ihon uudistumista. 


Hydrating Gelee Mask -syväkosteuttava ja rauhoittava yönaamio

Tällä hetkellä mulla on kaksi todella mieluista yönaamiota ja niistä toinen on tämä!
Nimensä mukaan TODELLA kosteuttava geelinaamio, joka kuitenkin imeytyy iholle suhteellisen nopeasti ja jättää napakan kalvon ihon pinnalle, jotta imeytyvyys ihoon onnistuu ja parantuu. Jos suinkin on ollut tarvetta rauhoittaa ärtynyttä ihoa tai palauttaa kosteuden avulla yönaikana iholle hyvä hehku, niin olen surutta ottanut tämän naamion käyttöön. Tätä naamiota olen käyttänyt aina ennen juhlia :) 

Parhaan tuloksen saat kun levität naamion puhtaille kasvojen iholle illalla ja nukut naamion kanssa yön yli. Aamulla olen huuhdellut kasvot ja lisännyt kasvoveden sekä meikin alle soveltuvan hoitovoiteen.

Jos kuitenkin vierastat ajatusta nukkua tämän naamion kanssa, voit ihan huoletta pitää naamion kasvoilla n. 10-15 minuuttia ja huuhdella pois. Naamiossa on aminohappopohja ja lisäksi raaka-aineista löytyy mm. appelsiiniöljyä. Tuotteessa on hyvin mieto, raikas tuoksu. Ja onneksi tuotteen tuoksu on hyvin mieto, itse en jaksaisi koko iltaa nuuhkia voimakasta naamion tuoksua nenäni alta :)

Tässä allekirjoittaneen TOP3 tuotteet loistavalta BION -sarjalta!

Eija

***Tuotteet saatu testiin blogin kautta***


Kommentit

  1. I think this is one of the most significant info for me.
    And i am glad reading your article. But should remark on few general things, The site
    style is great, the articles is really great : D. Good job, cheers

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit