KESÄN HOT TOP MEIKIT!

Moikka moi!

Tässä saa kerrankin ihastella kaunista kesää.
Loma alkaa perjantaina :)
Postauksia on kyllä tulossa, mutta palkkatöistäni pidän kaksi viikkoa lomaa.

Nyt oli ihan pakko listata mun tämän kesän luottomeikkejä. Muutama ihana uutuus on esiteltävä, sillä tämä yhdistelmä on ollut mun nopean kesämeikin ehdottomat must have -tuotteet.

Ensinnäkin; kesämeikkiini kuuluu kimallus, kuulto ja glitterit. 

Nopea ja kevyt pohja+vedenkestävä ripsiväri. Huulipuna ja samalla huulipunalla tehty poskipuna on kesäisin nopea ja helppo freesaaja auringosta päivettyneelle iholle. Voidemainen poskipuna on todella luotettava kesämeikki, sillä voidemainen väri kestää kasvoilla paremmin hellettä kuin pelkkä puuterimainen väri. Ja jos ehdottomasti haluat vielä TODELLA kestävän pohjan poskipunalle, niin laita voidemaista väriä (esim. huulipuna) ensin alle poskille ja lisää vielä puuterimaista poskipunaa voiteen päälle. Todella kestävä kombo :)


Mutta pitemmittä puheitta esittelyyn:

Pohjameikki syntyy nopeasti kevyellä ja ihonsävyä tasoittavalla Flormar CC- cream:llä, joka sisältää kevyen suojakertoimen, SPF 15. Tämän levitän sormilla kauttaaltaan kasvoille ja tarvittaessa lisään puuterin t-alueelle kevyesti painellen. Muuta ei tarvita. Tämä CC-voide on peittoasteeltaan erittäin kevyt, mutta heleyttää ihanasti kasvot!

Ja ennen CC-voidetta voit halutessasi lisätä kasvoille Smashbox Photo Finish Primer Water kiinnitys -ja pohjustusnestettä. Sain tästä testiin tämän pienen pullon kyseistä tuotetta ja nyt on suunnattava Kicks:iin hakemaan iso pullo tätä ihanuutta!

Samalla tuotteella voit siis pohjustaa ja kiinnittää meikin :)

Kätevää ja toimivaa!

Kulmiin harjaan Maybelline BrowPrecise Fiber Filler -kulmakarvageeliä. Tästä tuotteesta saat kulmiin värin ja samalla tuuheutta, sillä geeli sisältää pieniä kuituja, jotka tarrautuva omiin kulmakarvoihin tuomaan lisää volyymia. Samalla geeli pitää kurittomat kulmakarvat varmasti paikoillaan.



Kyllä se kesä tuo mun luottomeikkiin myös voidemaiset luomivärit. Kunnon kiiltoa ja metallihohtoa saat Essence Metal Shock -luomiväreillä. Tuo beige on super kaunis päivettyneellä kesäiholla. 

NYX Whipped Fouette on tuote, jonka avulla teen kiireisinä aamuina sävyn poskille ja huulille. Samalla sävyllä tehty meikki on erittäin helppo, mutta myös näyttävä. Vaikka samaa sävyä laittaa poskille on se kuitenkin huulilla heti erivärinen, koska huulet ovat pohjasävyltään eriväriset kuin kasvojen iho.

Ja hei. Tämä uskomattoman kauniit Jeffree Star:in huulikiillot MISSÄ TAHANSA SÄVYSSÄ. Pysyy huulilla hyvin ja pigmentti on sitä mitä luvataan.
Pysyy siis kesäillan pusuilut myös ;)



Näillä meikeillä kohti lomaa ja luvattuja helleaaltoja :)

Eija

Kommentit

Suositut tekstit