Rakkautta hiuksille!

Hola!

Uskokaa. Olen parantanut tapani siihen mitä hiusten hoitoon tulee. Ja nyt kun olen löytänyt omasta mielestäni MAAILMAN PARHAAN hiuksiin jätettävän hoitoaineen hiuksille, niin haluan tietty jakaa tämän ihanan löydön myös teille :)

Maailman paras on kyllä todellinen vaaran titteli, sillä tottakai kaikki sen heti haluavat itselleen hankkia.

Mutta kerrataan vielä kerran minkälaisiin hiuksiin olen näitä tuotetta testannut ja minkälaiseen hiuslaatuun ne hyväksi havainnnut.

Olen perinnöksi saanut luonnonkiharan. Isältäni. 
Tykkään luonnonkiharasta juuri silloin, kun pitää tehdä kestävät kiharat. 
Sitä ongelmaa ei siis koskaan ole, että kampaus ei kestä tai kihara suortuu.
Mutta mitäs kun haluaisi suorat hiukset?

Kohtuullisen paljon suoristustuotetta, kohtuullisen kuuma suoristin ja arvatkaa mitä siihen sanoo kuivat ja kikkarat hiukseni? Korppuuntuvat ja joo, suorituvat, mutta kuivuvat latvoista kuin joulukuusi loppiaisena.

Paljon värjätyt, välissä myös useaan kertaan vaalennetut hiukseni ovat siis kyseessä.

Pesen hiuksiani harvoin, vain pari kertaa viikossa.

Saattaa kuulostaa jonkun korvaan todella vähältä, mutta hiukseni eivät rasvoitu helposti ja hiustenmuotoilutuotteita tulee käytettyä hyvin vähän. Yleensä hiukseni ovat kiinni, joten en edes käytä hiuslakkaa.


Mitä toivon shampoolta ja hoitoaineelta?

Toivon, että shampoo pesee tehokkaasti hiuspohjan ja jättää hiukset kuivuttuaan ilmavan ja raikaan tuntuiseksi. No niin, nyt joku ajattelee, että kuka ei tätä toivoisi, mutta varmasti olette huomanneet että kaikki shampoot eivät hiuspesun jälkeen jätä täysin raikasta tunnetta hiuspohjaan.

Sain blogin kautta testiini Davines LOVE -hiustenhoitolinjan tuotteita.
Davines on italialainen perheyritys, joka valmistaa tehtaassaan, Parmassa, maailmankuuluja laadukkaita hiustenhoitotuotteita.

Davines kannattaa kestävää kehitystä:
tuotteiden valmistuksessa käytetään vain energiaa, jonka tuotannossa on käytetty uusiutuvia luonnonvaroja. Tuotteita ei testata eläinkokeilla.LOVE Shampoo: n.22€ (250ml)
LOVE Hoitoaine: n. 24€ (250ml)


 Se, mitä tämän linjan shampooseen tulee, niin pesevyydeltä olisin kaivannut enemmän. Huomasin, että jos pesin hiukseni huolellisesti kahteen kertaan, niin silloin tuotteen pesuvoima riitti. Täytynee huomioida, että minulla on suhteellisen paksut hiukset, joten tietysti myös se vaikuttaa asiaan ja pesuväli hiuksissani on suhteellisen pitkä, jolloin tottakai hiuspohjan rasvoittuvuus myös on voimakkaampi kuin niillä jotka pesevät esimerkiksi joka toinen päivä hiuksensa.

Mutta mistäs taas ropisee plussaa?
Näissä tuotteissa on kyllä todella söpöt purkit!

Shampoo on pullossa, mutta yläpuolella on kuva hoitoainerasiasta!
Se on jotenkin todella söpö vaihtoehto kaikille pulloille suihkuhuoneessani. 

Tuotteet ovat olleet erittäin riittoisia ja nyt tarvitsenkin tilalle vain uuden shampoon sillä hoitoainetta on vielä hyvin jäljellä.
Olen hoitoaineen jälkeen lisännyt pyyhekuiviin hiuksiini vielä sitä MAAILMAN PARASTA (sori nyt toi titteli!) suihkutettavaa hoitoainetta. 


TSADAA!
Tässä se on. 
OIL ALL IN ONE MILK.
Kaikille hiustyypeille soveltuva hiuksiin jätettävä hoitoaine. 
Noin 10-15 suihkausta riittää ja ai että on kuulkaa kiiltävät ja helposti kammattavat hiukset sekunneissa! 

Ja mikä parasta: tämä suihkutettava kuivaäljy ei tee hiuksista lainkaan raskaat tai tahmaiset. 
Öljyissä yleensä pelkään sitä raskasta tunnetta hiuksissa, mutta tämä kyllä peittoaa kaikki hiuksiin jätettävät hoitoaineet mitä olen kokeillut.

Hinta: n.15€ / 50ml

Näillä tuotteilla startataan tämä viikko :)

Eija

Davines -tuotteet saatavilla Suomesta ainoastaan kampaamoista.
***Tuotteet saatu testiin blogin kautta***


Kommentit

Suositut tekstit