Kasvojen rakenne

Hola!

Koska kevättä on jo selvästi ilmassa, lunta tulee vaakatasossa, mulla ei ollut autossa skrapaa eikä harjaa (luotin siihen että talvi loppu nyt), niin päätin palata meikinopastus juurilleni :)

Halusin tehdä postauksen, jossa käsitellään tarkemmin kasvojen rakennetta. 
Jokaisen ihmisen kasvot ovat yksilölliset, koska kasvojen muoto määräytyy luuston rakenteen mukaan. 

Usein meikkiohjeissa on teksti: "levitä vaaleaa helmiäistä kulmaluulle" tai "poskipunan keskeisin kohta on posken keskiosa". Onko tutun kuuloista? 

Ohjeet ovat selkeät, mutta anteeksi, m-i-s-s-ä on kulmaluu?

Yksi haasteellisimmista taitaakin olla poskipunan levitys. Mihin sitä laitetaan? Tästä olen tehnyt yhden postauksen, mutta kevään korvilla se tuntuu olevan hyvinkin oleellinen puheenaihe meikissä.

Suosikaa poskipunaa, jos kaipaatte arkimeikkiin jotain nopeaa ja värikästä ilmeen piristäjää! 

Demonstroin nyt kuvani ohella meikkialueet, jotka usein voit bongata myös minun meikinopetuksissani.

Nyt on semmonen "leikkaa liimaa" värikoodaus, että oksat pois :)
Otsan hiusraja (ruskea). Hiusrajalle levitetään esim. aurinkopuuteri. Jos koet, että otsasi on leveä ja pitkä, voit luoda kaventavan vaikutelman levittämällä aurinkopuuteria otsan hiusrajaan.

Otsan keskikohta (harmaa). Tähän kohtaan lisäämällä ja häivyttämällä valokynää, luot kasvoja piristävän ja korostavan vaikutuksen. Useilla on tässä kohtaa ns. "kiukkurypyt, joten valokynällä voit peittää niitä.

Kulmaluu (valkoinen). Tämä kohta sijaitsee kulmakarvan korkeimmalla kohdalla, kulmakarvan alapuolella. Lisäämällä hieman vaaleaa helmiäistä sävyä kulmaluulle, saat katseen kirkastumaan!

Poskiluu ja posken keskiosa (pinkki). Tähän alueelle tulee poskipuna. Alkaen korvan läheltä (pienempi pinkkipallo) poskiluun päältä ja päättyen posken keskiosaan (isompi pinkkipallo). Posken keskiosa tulee hvin esille, kun hymyilet kevyesti. Aloita aina poskipunan levitys korvan lähettyviltä. Jos aloitat kasvojen keskiosasta ja väriä tulee liikaa, sitä on vaikea häivyttää pois. Aloita kevyesti ja lisää tarvittaessa uusi kerros punaa. Tarkista symmetrisyys katsomalla kohtisuoraan peiliin.

Nenänselkä (vaaleansininen). Jos haluat luoda vaikutelman kapeammasta nenästä, levitä valokynää hyvin häivyttäen nenänselkään. 

Poskikuoppa (oranssi). Kun haluat muotoilla eli kaventaa poskilinjan vaikutelmaa, levitä tähän kohtaan 1-2 ihosi sävyä tummempaa aurinkopuuteria. Parhaiten poskilinjan saa näkyviin kun imaiset posket lommolle ja levität poskikuoppiin aurinkopuuterin! Muista hyvä häivytys korvaa kohti ;)

Leukapieli (vihreä) ja leuan kärki (violetti). Näihin lisäämällä aurinkopuuteria, saat luotua vaikutelman kapeasta leuasta. Muista myös; leukalinjaan on hyvä kokeilla uuden meikkivoiteen sävy! Sävyn tulee natsata täysin kaulan ja kasvojen ihon sävyn kanssa.

Varmasti monelle peruskauraa, mutta ei se kertaaminen kenellekkään huonoa tee, eihän? ;)

Jatketaan taas, pian tulossa esittelyyn Rimmelin uutuus huulikiillot ja tadaa: 
Blogin synttärit!

<3 Eija


Kommentit

Suositut tekstit