Kynsikeskiviikko!

Hellurei!

Tänään kynsikeskiviikossa piipahdetaan hoitotuotteisiin, joita käytän tällä hetkellä kynsien ja käsien hoidossa.

Vaikka tuotteita kertyy kaappeihin aika tavalla, olen hyvin tarkka siitä, että avatut tuotteet käytän aina loppuun. Vältän avaamasta monia tuotteita, koska eihän mikään tuote säily vuosia avattuna.

Tässä esittelyssä neljä tuotetta, joita käytän tällä hetkellä loppuun ja olen itseasissa havainnut ne erittäin hyviksi hoitotuotteiksi :)

Vuodesta toiseen ostan loppuneen tilalle The Body Shopista eri tuoksuista vartalovoita, koska tykkään erityisen paljon heidän valikoimistaan, kun puhutaan täyteläisistä voiteista vartalolle.


Aloitetaan vasemmalta. Käsien kuorintageeli LCN:ltä. Teen kerran viikossa käsille ja kynsille kuorinnan. Kerran viikkoon kuorinta on näin talvisin aika paljon, jos kädet ovat todella kuivat. Silloin pari kertaa kuukaudessa kuorintaa riittää. Varmasti 90% ihmisistä kärsii käsien kuivuudesta näin talvisaikaan, mutta silti, ihon kuorintaa käsissä ei kannata täysin unohtaa! Kuorinta vilkastuttaa pintaverenkiertoa, kuorii kuolleen ihosolukon pois ja edistää näin voiteiden imeytymistä.

VINKKI: Kuorinnan voi myös tehdä sokerista ja öljystä. Sekoita esim. kookosöljyä ja sokeria, hiero ja huuhtele huolellisesti. Kyseistä kuorintaa voi käyttää koko vartalolle.

Tämän vinkin jälkeen veikkaan että moni ihmettelee, että no miksi toi ostaa erikseen kuorintatuotteita, jos kerran perustarvikkeet kuorintaan löytyy lähes jokaisen kaapista?
Käyttämässäni LCN:n kuorintageelissä on paljon hyviä öljyjä, vahaa ja hunajaa, jotka hoitavat ihoa samalla kuorien. Lisäksi tämä tuote tuoksuu vesimeloonilta... :)


Kuorinnan vieressä on L'Occitanelta saatu Pamplemousse-Rhubarbe -emulsiovoide. Tämä voide on kausituote, myynnissä rajoitetun ajan.
Kevyt, nopeasti imeytyvä ja pirteältä tuoksuva emulsio on ihanteellinen päiväkäyttöön toistuvien käsipesujen jälkeen käytettäväksi. 


Illalla käytän The Body Shopin täyteläistä vartalovoidetta, Frosted Cranberry.
Niinkun alussa jo hehkutin, RAKASTAN The Body Shopin tuotteita! Tämän sain ystävältä joululahjaksi, lähes joka ilta olen sitä käyttänyt ja purkista on kulunut vasta neljäsosa. Toisaalta hyvä niin, kiva todeta, että tämä tuote on erittäin riittoisa! Ja tuoksu on ihana...


 Lupasin taannoin kertoa lisää eräästä kynsienhoitotuotteesta, joka on mullistanut kynsieni kunnon täysin. Teen tästä vielä erillisen esittelyn, jossa käydään tarkemmin läpi esim. mihin tuotteen teho perustuu ja miten sitä käytetään. Tuote josta puhun on CND RescueRxx Daily Keratin Treatment.

Kyseessä on erityisen tehokas hoitotuote, joka korjaa vaurioituneita kynsiä vahvistavan keratiiniproteiinin ja hoitavan jojobaöljyn ansiosta. Tuotetta voidaan käyttää päivittäin, mutta itse olen tehnyt aina kahden päivän hoitokuurin viikossa tämän kanssa. Olen huomannut selvän muutoksen positiiviseen suuntaan omissa kynsissä.
Tämä tuote saa ja tarvitsee palstatilaa ainakin omassa blogissani, joten luvassa tarkempaa esittelyä :)Löytyikö tuttuja tuotteita?

Eija

Kommentit

  1. Odotan innolla tota CND-postausta!!!
    Mulla on niin liuskaiset ja hauraat kynnet, että hermo menee. Mikään lakka, kestolakka, geelilakka tms. ei mun kynsissä pysy, vaan murtuu lähes heti kärjestä.
    Oisko tämä tuote mun pelastus...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit