Kynsikeskiviikko!

Puolessa välissä viikkoa taas mennään!
Tervetuloa mukaan :)

Olen viikonlopun jäljiltä vielä paperikasan takana sekaisin, koska mulla on ollut muutama hieman epämukava homma työnalla, jotka on vaan pitänyt hoitaa nyt pois. 
Tuotteita on tullut testiin, kiitos niistä eri tahoille, jotka ovat kokeneet blogini sellaiseksi kanavaksi, että toivovat minun testaavan tuotteitaan.
Ja testaanhan minä mielellään :)

Se on kyllä näin jälkikäteen hauskaa nauraa, minkälainen säätö täällä kulisseissa välillä käy.
Tää bloggaaminen on niinkauan kivaa hommaa, kunhan vaan vehkeet toimii :)
Ensin alkoi tietokone temppuilemaan. Jaahas---siinä meni yksi päivä, kun mies sääti koneen kanssa. Siitä kun selvittiin, niin kamera alkoi temppuilemaan. Muistikortti, joka lähettää kamerasta suoraan kuvat tabletilleni, alkoi kränäämään. Voi jestas! Säädin ja testasin, latasin kameran akut, vaihdoin muistikortin, testasin uudestaa. Kaksi päivää meni, nyt kaikki kunnossa, nainen paremmalla tuulella ja kynsikeskiviikko saadaan ulos :)
 


Moni lukija on innostunut kokeilemaan erilaisia tapoja lakata kynsiin hieman extraa. Tässä tulee nyt sellainen lakkaus, joka näyttää kevätkynsillä superhyvältä!

1. Ota haluamasi värilakka ja lakkaa kynnet kaksi kertaa, jotta värilakka varmasti peittää tasaisesti koko kynnen. Anna lakkakerrosten kuivua rauhassa.

2. Ota puhdas meikkisieni ja levitä esim. vaaleampaa tai tummempaa glitterilakkaa pieni kerros sieneen ja töpötä sientä kevyesti kynnellä, jotta saat kynnen kärkiin glitteriä. Tällä kikalla saat tehtyä myös esim. liukuvärjäystä kynnelle.

3. Anna lakkauksen kuivua rauhassa ja lisää lopuksi kynnelle väritön päälilakka.

VALMIS!
 
  
Sientä ei kannata lähteä huuhtelemaan millään kynsilakanpoistonesteellä. Itse annan lakan kuivua lopuksi rauhassa sieneen ja leikkaan saksilla kulman pois, kunnes uutta puhdasta sientä tulee näkyville.

Kyseessä on ihan tavallinen meikkisieni, joita olen ostanut mm. Iberolta.


Valitsin pohjalla Lumenen Gloss&Care lakan nro 8 Metsämarjat. Ihastuttava, vadelmanpunainen lakka! Huomaatteko muuten, että käytän suhteellisen paljon Lumenen kynsilakkoja?!

Sienellä töpöttelin kynnenkärkeen O.P.I:n Princesses Rule! -lakkaa, joka on muuten mun kaikkien aikojen lempilakka pinkeistä glittereistä. 

Suosittelen valitsemaan kaksi sävyä, jotka ovat keskenään sukulaisvärejä, jottei kontrasti ole liian voimakas. 

Nopea ja helppo lakkaus pienellä tekstuurilla!

Lähteekö testiin?

Eija

Kommentit

  1. Lähtee todellakin testiin! Vaikuttaa helpolta hommalta, mutta saas kattoo... 😂

    VastaaPoista
  2. Voi tulla kertomaan kun ehdin kokeilla. Välineet on täällä töissä mukana. 😄

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit