Bee Beetä!


Pohja: Lumene BB -voide, sävy light
Kulmat: Anastasia Beverlyhills
Poskipuna: Oriflame, Rose Silk
 

Marraskuun Livboxissa tuli Lumenen BB-voide. Kevyt, kosteuttava ja raikkaantuoksuinen sävyttävä päivävoide on ihanteellinen, kun haluat tehdä nopeasti kuulaan ja raikkaan meikkipohjan.

Olen käyttänyt tätä nyt viikon ja ihastunut koostumukseen täysin.
Vaikka itselläni on sekaiho, olin hieman skeptinen tämän tyyppisen kosteuttavan värivoiteen käytöstä.

Olen lisännyt tämän kasvoille aamuisin, heti kasvoveden jälkeen. En siis ole laitanut kasvoille lainkaan päivävoidetta saati edes seerumia. Tällöin ihosta ei ole jäänyt liian rasvaista, koska tässä tuotteessa on mukana runsaasti kosteuttavia ainesosia. 

   En ole lainkaan puuteroinut ihoa, vaan antanut ihon luonnollisesti kiiltää. Näin talvella ihoni kiiltelee tietysti vähemmän, koska ulkoilma kylmenee ja pintakuiva sekaiho reagoi voimakkaasti ulkoilman ärsykkeisiin.
 

Silmämeikissä käytin The Body Shopin kahta luomiväriä;

kultainen sävy on Melt my Heart, 201
ja
ruskea Brownie&Clyde, 225

Ohut rajaus; musta rajauskynä Urban Decay 24/7 
  

Hiukset huutavat uusinta värjäystä. Väri on haalistunut voimakkaasti jo 5 pesun jälkeen. Ihastuin niin paljon tähän väriin, että kyllä se on pakko uudelleen hiuksiin laittaa :)

Aloitetaanko viikonloppu?

Hyvää sellaista kaikille :)

Eija

Kommentit

  1. Yllättävän hyvännäköinen pohja! Kun siis luulin että on puuteria! Olenkohan turhan skeptinen tuon pohjan suhteen...rasvoittuuko sun iho paljon? Mun rasvoittuu ja kiiltää kyllä päivän aikana enkä ikinä voi olla ilman paksua puuterikerrosta. Siksi olen miettinyt annanko voiteen pukinkontissa vai uskallanko käyttää itse :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on pintakuiva sekaiho, näin alkutalvesta iho ei enää rasvoitu voimakkaasti. Kesällä en voisi käyttää tätä pohjaa, koska en tykkää kokoajan lisätä puuteria. Kuvat otin n. 20 min meikin jälkeen. Kyllä iho parin tunnin päästä kiilsi hiukan, mutta ei itseäni häiritsevästi, kun tykkään semi-matta -meikkipohjasta. JOS tykkäät matasta, jätä tää pukinkonttiin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit