Kun hiukset kuivuu päähän.

Moikka!

Nyt on sitten tukkaongelma. En muista koska hiukseni olisivat olleet NÄIN kuivat! Tekisi pesun jälkeen mieli laittaa öljyä latvoihin ja ei oikeastaan vaan latvoihin, vaan koko pituuksiin.
Se missä kosmetiikkaan pystyn surutta laittamaan enemmän rahaa, niin hiustenhoidossa tuotteeni ovat (ehkä jopa) säälittävät. Hiukseni ovat siis paksut, värjätyt (tällä hetkellä niissä taitaa olla kolmea sävyä+karsee juurikasvu), latvat koskee puoltaväliä selkään ja sitten se luonnonkihara kaupanpäälle. 

Käytyän kyllä tehoseerumeita, kosteuttavaa shampoota ja hoitoainetta, mutta kyllä se mun hiustenhoito on sit siinä. Pahoittelut kaikki kampaaja ystäväni...jos yhtään teitä lohduttaa, niin totuus hiuksistani kirpaisee edelleenkin itseäni enemmän :)

Tilanne siis äitiy niin pahaksi, että marssin kauppaan ja päätin ostaa JONKUN hiusnaamion, joka lupaa kosteutta ja nopeasti! Ja näissä asioissa painelin markettiin. Kauheesti kaikkee...eikä mulla ole niistä mitään tietämystä. Otin vaan ensimmäisen, joka käteeni sattui jäämään. Tässä hän on.

Garnier Respons, Caring Mask, 300ml n. 7€

Lupaus: Hoitaa ja kosteuttaa kuivia ja elottomia hiuksia. Kiitos. 
Ja pesun jälkeen testataan. Pesun jälkeen levitetään hiuksiin, annetaan vaikuttaa 3-5min ja huuhdellaan pois. Sen jälkeen pituuksiin seerumi ja odotellaan aamuun tulosta. 

No, kyllä se toimi :) Tykkäsin Argan -tuoksusta todella paljon ja hiukset pysyivät pehmeänä jopa 3 päivää, mikä oli minulle saavutus ja onni! Raaka-aine listaus sisälsi paljon hyviä öljyjä ja tämä tuote ei sisältänyt lainkaan silikonia. 


No auttakaa nyt miestä mäessä lukijat ja suositelkaa mulle jotain hyviä kosteuttavia hoitoaineita, seerumeita tai muita hyväksi havaittuja ihmeaineita hiuksiin! :) Näissä asioissa tunnun tulevan ihan jälkijunassa.

Vastapainoksi kerron teille tämän kesän kuumimman ja nopeimman meikkivinkin! ;)


Eija

Kommentit

Suositut tekstit