Toukokuun LivBox! :)

Jaksan joka kuukausi yllättyä, kuinka nopeasti aika menee, kun taas tipahti LivBox laatikkoon!
Käydääs käsiksi! ;)


Merkitsin tähdillä kolme omaa suosikkia boxista.

Kesähän on yhtä juhlaa, joten veikkailin paketissa olevan kuorinta, seerumi ja huulipuna. Oikeastaan yksi osui lähelle ja aloitetaan siitä:

Max Factor, Colour Elixir Giant Pen Stick, ovh. 11,90€ 
Huulikynä, jolla on helppo ensin rajata huulet ja sitten värittää ne. Hyvä pigmentti! Pysyi huulilla hyvin ja minulle tuli ihana, raikas pinkkisävy!

Lumene, Heleyttävä vartalo BB-voide. Ei sisällä itseruskettavia ainesosia, mutta tuo iholle hehkua ja syventää rusketusta. Uutuus tuote. Ovh. 14,90€

La Roche-Posay -lähdevesi. Rauhoittaa herkkää ihoa. Sopii kasvovedeksi. Apteekkituote. Ovh. 10€

Siinä oli omat "kolme parasta" omasta mielestäni. Jatketaan :)

Naturel Nail Cover Stickers. Koko kynnen peittävät koristetarrat. Ovh. 3,90€

Dove, kosteuttava suihkusaippua, uutuus. Voi kuinka turha. Siis pieni näyte ja mua jotenkin kyllästyttää nää suihkusaippua näytteet...plaah.

Nivea, Lip Butter Coconut, uutuus. Uutuushuulivoide. Mulla on ollut jo hetken käytössä saman sarjan mustikkahuulivoide ja tykkään tuotteesta todella paljon! Kesä pakattu pieneen peltirasiaan :) Ovh. 3,45€

Lisäksi paketissa oli yllätyksenä teroitin meikkikynille!

Yhteenveto toukokuulta: kyllähän näillä tuotteilla hymy irtosi :) 

Mitäs lukijat, miellyttikö boxin sisältö?

Eija

Kommentit

  1. Tilasin Livboxin nyt ekaa kertaa ja oli oikein kiva. Tykkäsin. Itselle tuli reippaan punainen huulikynä, mikä oli hyvä. Pigmenttiä olikin aika rutosti etten sanoisi, piti siveltimellä tasailla vähän sävyä huulille. La Roche-Posayn kasvovesisuihke osoittautui erinomaiseksi kosmetologikäynnin jälkeen, kun kasvot ärtyneet ja punoittavat. Kynsien koristetarrojakin kokeilin, tuli aika rauhallinen kuosi omassa boksissa (huomasin, että mätchäsi auton penkkien kanssa, tosin vain vähän kiiltävämpänä versiona :-)) ja näytti siltä, kuin olisi ollut glitter-lakkaa kynsillä. Irrottelin ne eilen kynsiltä pois ja kun liimajämät poistelin, niin siistit kynnet jäljellä eli ei mitään suurta kärsimystä ollut kynsille. Monet bloggarit eivät ole tarroista pitäneet, ilmeisesti kuosit vaihdelleet kovasti. Nyt vaan en sitten tiedä, tuleekohan mulle seuraava Livbox automaattisesti vai pitääkö se tilata vai mitä ihmettä.... Täytynee tutustua asiaan tarkemmin, että millaisen tilauksen tulinkaan tehneeksi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit