Meikkivoiteen levitys siveltimellä

Työkalut kiinnostaa myös naisia! :)

 Ja erityisesti meikkisiveltimien sumea viidakko, johon eksyy kokenutkin meikkaaja välillä.
Tätä postausta on toivottu ja (pahoittelut!) myös odotettu liian kauan. Käyn läpi omat suosikkini siveltimistä, joilla työstän meikkipohjan.
Monesti asiakkaat kysyvät, onko jotain muuta vaihtoehtoa levittää meikkipohja kuin sieni tai sormet? No on. Mutta kun niitä vaihtoehtoja on oikeasti tällä vuosituhannella markkinoilla PALJON! 
Itse en ole vuosiin käyttänyt meikkisientä/sormia meikkivoiteen levitykseen.
 Seuraavassa omat suosikkini.

 Aloitetaan ylhäältä. Siellä pullottaa Youngblood Large Kabuki. Oivallinen meikkipuuterin levitykseen. Hinta nettikaupassa (Showstopper) n. 64€, aitoa vuohenkarvaa.

Duroy, Unelma. Tämä tiheä, synteettinen sivellin on eniten käytössä. Levitän tällä nestemäisen meikkivoiteen ja jälki on tasainen! Saatavuus mm. Sokos, hinta n. 30€

Inglot, skunkki 276. Skunkkisivellin on sekoitus luonnonkarvaa siveltimen tyvessä ja todella joustavaa synteettistä karvaa sen seassa. Sivellintä liikutetaan kasvoilla pyörivin liikkein, jolloin saadaan aikaan täydellisen tasainen lopputulos. Mitä lyhyemmät valkoiset kuidut ovat, sitä paremman tuntuman siveltimellä saa ihoon. Saatavuus Inglot, hinta n. 35€.

Ja alhaalla Youngblood Ultimate Foundation Brush. Tarkkaan työskentelyyn ja peiteaineen levitykseen. Ylellinen. Saatavuus nettikauppa Showstopper, hinta n. 75€.

 Nyt täytyy lopuksi kertoa, mitä tapahtui ensimmäiselle Kabuki siveltimelle, jonka pitkän harkinnan jälkeen ostin. No ensinnäkin, Kabuki maksoi n. 65€. Odotin pakettia kuin kuuta nousevaa ja kun se vihdoin saapui, revin paketin auki ja päätin heti kokeilla uutta sivellintä. Käytön jälkeen jätin siveltimen eteisen pöydälle, mihin en tosin koskaan jätä tavaroitani. Aamulla herästessäni lähdin hakemaan eteisestä uutta sivellintä, jotta pääsen tekemään sillä ensimmäisen kunnon meikin. Sivellin löytyi lattialta, revittynä. Siinä sojotti muutama hassu karva pystyssä!!! Syyllinen löytyi talosta myöhemmin illalla. Hiiri oli repinyt siveltimen pesänaineiksi! Pesä löytyi pesukoneen takaa ja siihen oli käytetty 65€:n edestä rakennusmateriaalia, aitoa vuohenkarvaa! :) Että näin. Syy miksi nykyään meikit ja siveltimet ovat kaapissa ;)

Noniin, kevyesti ostoksille siis ja hommatkaa meikkiin hyvät välineet! 

Eija

Kommentit

Suositut tekstit